Vacatures

JBN Drenthe is een onafhankelijk netwerk van en voor jonge en kleine ondernemers. Het bestuur en de commissies bestaan uit leden van het netwerk. Met hun actieve bijdrage geven zij structuur aan JBN Drenthe. Boeiend en praktisch werk. Je leert van elkaar, komt extra in beeld bij het netwerk en je krijgt nog meer contacten.

VACATURE: BESTUURSLEDEN (voorzitter + secretariaat)

Het JBN-bestuur is op zoek naar uitbreiding!

Gezocht wordt naar iemand die:
• lid is van JBN Drenthe;
• JBN Drenthe een warm hart toedraagt;
• over goede communicatieve vaardigheden beschikt.

Het JBN-bestuur:
• is verantwoordelijk voor de algehele organisatie van JBN Drenthe. Ze stuurt aan op hoofdlijnen en bewaakt het beleid en de begroting;
• bepaalt in onderling overleg wie welke functie gaat vervullen. Het nieuwe bestuurslid kan hier ook over meebeslissen;
• vergadert gemiddeld 3 à 4 keer per jaar;
• probeert haar vergaderingen altijd voorafgaande aan de JBN-netwerkavonden te houden;
• probeert zoveel mogelijk lopende zaken via telefoon- en e-mailverkeer af te handelen.

Naast het feit dat een bestuursfunctie interessant en leuk is, kan het ook een heel goede manier zijn om je netwerk uit te breiden en je eigen onderneming te profileren.

Heb je interesse om deze functie te gaan vervullen? Neem s.v.p. contact op met één van de bestuursleden of stuur een e-mailbericht naar info@jbndrenthe.nl. Voor een overzicht van de bestuursleden, zie JBN-bestuursleden.

Indien meerdere kandidaten zich aanmelden, dan zal het huidige JBN-bestuur gaan overleggen hoe hiermee om te gaan. Laat het echter geen belemmering zijn je kandidaat te stellen.

Heb je naar aanleiding van deze vacature vragen? Neem dan s.v.p. contact op met Bert Smits van Smits Financieel Beheer. Hij is de penningmeester van JBN Drenthe en is te bereiken via bert@smitsfb.nl en op het telefoonnummer (06) 83 37 99 44.
 

Printen
 November 2018 
ZoMaDiWoDoVrZa
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Toon huidige maand