Woensdagavond 20 mei 2015: social media en digitale vaardigheden

Klik voor een vergroting

Terug naar vorige pagina

Social media, je kunt er niet zonder

Op de JBN-bijeenkomst van woensdag 20 mei werden de leden en hun introducees welkom geheten op een andere locatie dan gewoonlijk, namelijk in de OndernemersFabriek Drenthe aan de Havenkade 6 in Assen. De voormalige graansilo huisvest sinds december 2014 diverse pas gestarte ondernemers. Vanwege opgebroken wegen was het niet voor iedereen even makkelijk te vinden, vandaar dat er iets later dan anders begonnen werd aan de avond.

Strategie, luisteren en tooling

Dit keer stonden social media en digitale vaardigheden centraal tijdens de netwerkavond. De activiteitencommissie had enkele experts bereid gevonden om de aanwezigen hier het een en ander over uit te leggen. Van de eigen leden was dat Merel Smedes van de Communicatievogel die uitlegde wat social media nu precies is en wat je ermee kunt doen. Verder waren er twee gasten die een presentatie hadden voorbereid: Vincent Wiegers en Gerben Dolsma.
Eerstgenoemde vertelde hoe je door middel van social media op kunt vallen bij je klanten, terwijl Gerben Dolsma van Nidaros uitlegde waarom Facebook een middel is waarmee je je doel kunt bereiken.

Workshops

Vervolgens konden de deelnemers aanschuiven bij diverse workshopjes over social media. Wie meer wilde weten over Facebook kon aanschuiven bij Jan de Ridder; Jeroen Kos vertelde het een en ander over LinkedIn; Merel Smedes legde haar toehoorders de ins en outs over Instagram uit; Vincent Wiegers wist veel te vertellen over adverteren en Gerben Dolsma over tooling.
Al met al was het weer een boeiende avond op een leuke locatie. Doordat er wat later begonnen werd, was het dit keer ook iets later dan anders afgelopen, maar het was een leerzame bijeenkomst die afgesloten werd met een hapje en een drankje.

Je hebt beslist wat gemist als je er niet bij aanwezig bent geweest!

Printen
 Juli 2018 
ZoMaDiWoDoVrZa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 

Toon huidige maand