Donderdagavond 11 Februari: Excel, IT-veiligheid en E-mailmarketing

Terug naar vorige pagina

Donderdagavond 11 Februari: Excel, IT-veiligheid en E-mailmarketing

Je wachtwoorden, USB-sticks, laptop en zelfs smartphone zijn niet altijd veilig. Je wifi kan ook nog eens gehackt worden zonder dat je het door hebt. Dat is één van de dingen die de leden en introducées van JBN Drenthe donderdag 11 februari hebben geleerd. Deze avond was perfect voor het verbeteren van je computervaardigheden.

Jochen den Ouden van Veteris, Martin Eefting van Eefting Online Marketing en Suzan de Wit van Suuzz Werkt gaven uitleg over IT-veiligheid, E-mail marketing en het gebruik van Excel.

Wachtwoorden

Tijdens de presentatie zijn er handige en praktische tips weggegeven door Jochen den Ouden, zoals dat je jouw wachtwoorden nooit op een papiertje bij je computer moet bewaren. Liever schrijf je jouw wachtwoorden helemaal niet op, maar zitten ze allemaal in dat ijzersterke geheugen van je.

Vaste klanten lezen je mail

Martin Eefting wist ons te vertellen dat er veel handige programma’s zijn waarmee je jouw marketing mailing kunt vormgeven zodat deze aantrekkelijk is voor de lezer . Ook verstelde hij dat de meeste klanten die je al hebt  jouw e-mail waarschijnlijk zullen lezen. E-mail marketing is dus een goede manier om klantcontact te onderhouden en banden te versterken. Een terugkerende klant is immers altijd het beste.

Excel voor tijdsbesparing

Suzan de Wit heeft ons alle ins en outs verteld over Excel. Het is praktisch voor het bijhouden van je werktijden, facturatie en zelfs de gegevens van je klanten. Juist gebruik van Excel kan ontzettend tijdbesparend werken en je een overzicht geven waar elke boekhouder blij van wordt.

Vervolgens hebben we natuurlijk heerlijk geborreld aan de bar van Hotel Hegen te Wezup. Als je er niet bij was deze avond heb je beslist wat gemist, maar dinsdag 15 maart kun je weer komen netwerken en de sprekers van deze avond aanspreken als je toch nog vragen hebt na het lezen van deze tekst.


Printen
 Juli 2018 
ZoMaDiWoDoVrZa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 

Toon huidige maand