Weet wat je hebt gemist: 18 januari Goede Voornemens

Klik voor een vergroting

Terug naar vorige pagina

Weet wat je hebt gemist: 18 januari Goede Voornemens
Wat zijn jouw goede voornemens voor dit jaar? En hoe groot acht je de kans dat ze slagen?
 
Afgelopen woensdag was de eerste bijeenkomst van JBN Drenthe van dit jaar. Zoals voor veel mensen gebruikelijk is aan het begin van het jaar, hebben we het gehad over onze goede voornemens op zakelijk vlak.
 
Voornemens van ondernemers
Voor JBN Drenthe zijn er bijvoorbeeld ontwikkelingen om een Plus Membership op te zetten voor de meer ervaren ondernemers. Daarover komt later meer informatie.
 
Ben jij een parttime of fulltime ondernemer? Deze vraag en het doel om voltijd ondernemer te zijn is voor ondernemers van JBN Drenthe steeds belangrijker. De plannen voor de online marketing van ondernemers zijn steeds belangrijker. Bloggen en e-mail marketing zijn deze avond veel aan bod gekomen.
 
Timing van goede voornemens
De timing van goede voornemens is ook besproken. De kans op het slagen van goede voornemens is bijvoorbeeld het grootst als je in augustus begint of direct wanneer je ze bedenkt. Eigenlijk is januari de minst goede maand om te beginnen, omdat het weer niet mee zit en ook zijn de dagen nog iets te kort.
 
Factoren om goede voornemens waar te maken
Toch kun je veel doen om goede voornemens waar te maken.
 
Om doelen te behalen zijn er een aantal factoren die van belang zijn, zoals het hebben van een visie en een plan.
 
Ook de mentale factoren van het behalen van goede voornemens zijn bekeken en waar het op neerkomt is dat hulp altijd goed te gebruiken is. Al weet je nog zoveel!
 
Dat was nog niet alles, maar om echt op de hoogte te zijn van wat er bij JBN Drenthe gebeurt moet je gewoon aanwezig zijn. Dan leer je toch echt het meest.

 
De volgende bijeenkomst is donderdag 16 februari. Dan gaan we het hebben over lef, een ingrediënt die elke ondernemer kan gebruiken. Meld je dus snel aan om de volgende keer niets te missen.

Printen
 November 2018 
ZoMaDiWoDoVrZa
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Toon huidige maand