Sponsoren

JBN Drenthe is een groot voorstander van samenwerken. Wij willen elkaar inspireren en elkaar verder helpen, zodat we er allemaal beter van worden.

Onze sponsoren zijn:

Klik voor een vergroting

PuurIDee Creatieve Communicatie

Bij de grotere organisaties is het aan de orde van de dag: marketing, communicatie en mediaplanning. Een midden- of kleinbedrijf kan echter niet over een allround marketingafdeling beschikken. PuurIDee biedt uitkomst met de combinatie van creativiteit en vakkennis en de flexibiliteit van projectmatig werken. PuurIDee draagt graag bij aan uw succes door het meest veelzijdige en creatieve bureau te zijn dat u zich kunt wensen. 

PuurIDee is verantwoordelijk voor de realisatie van de website van JBN Drenthe. Als sponsor hebben zij een deel van de ontwikkelkosten op zich genomen.  

Klik voor een vergroting

Monique Bons - Tekstbureau Monique Bons

Tekstbureau Monique Bons, voor een tekst op maat.

Uw boodschap overbrengen aan uw doelgroep. Dat is wat u wilt, maar hoe vindt u de juiste woorden?

Tekstbureau Monique Bons levert de tekst voor al uw communicatieve uitingen. Of het nu gaat om een persbericht, nieuwsbrief, flyer, brochure, bedrijfsreportage, interview of webtekst, Tekstbureau Monique Bons heeft de kennis en vaardigheden in huis om de juiste woorden te vinden. Helder, doeltreffend en uiteraard in correct Nederlands.

U kunt Tekstbureau Monique Bons ook inschakelen voor het laten redigeren en/of corrigeren van een bestaande tekst of verslag. Vraag naar de speciale tarieven voor studenten. Tekstbureau Monique Bons, voor een tekst op maat! 

Monique Bons verzorgt samen met Carina van Welzenis de bedrijfspresentaties van onze leden op de Bedrijvenbrink.

Carina van Welzenis - Pinnata

Carina van Welzenis - Pinnata

Carina van Welzenis verzorgt samen met Monique Bons de bedrijfspresentaties van onze leden op de Bedrijvenbrink.  

Printen
 Augustus 2018 
ZoMaDiWoDoVrZa
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Toon huidige maand